OVER ONS

Laat ik beginnen met mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Sjoerd Smits, 49 jaar jong en redelijk bezeten van airconditioning en warmtepomptechniek. Inmiddels ben ik al ruim 32 jaar werkzaam in dit mooie vak.

“Calor” staat voor warmte, in de breedste zin van het woord. “Delta” staat voor verschil. Warmteverschil dus eigenlijk, en dat is mijn vak. Het creëren van warmteverschillen. Of het nu van warm naar koud, of van koud naar warm is. In de volksmond wordt het ook wel airconditioning, airco of warmtepomp genoemd. Eigenlijk valt het allemaal onder de noemer “warmtepomp”.

Calordelta Klimaattechniek is gespecialiseerd in het adviseren, installeren, onderhouden van, en service aan airconditioning, lucht-lucht warmtepompen, lucht-water warmtepompen, VRF/VRV en luchtbehandeling installaties.

Verder is Calordelta Klimaattechniek op inleenbasis inzetbaar voor werkvoorbereiding, projectleiding en advieswerk op het gebied van klimaatinstallaties (HVAC)

Alle disciplines kennen en beheersen is één, maar deze ook allemaal kunnen uitvoeren, dat is een ander verhaal. “Wij” werken daarom samen. Zodat u altijd de juiste inzet krijgt op iedere discipline die nodig is voor uw gekozen oplossing.

Calordelta Klimaattechniek, wij maken hét verschil.

info@Calordelta.nl