ONDERHOUD

Onderhoud aan een airconditioner of warmtepomp wordt nog wel eens overgeslagen. Niet heel verstandig, menen wij. Wist u dat slecht onderhouden apparatuur tot wel 30% meer energie verbruikt? Nog te zwijgen van de milieuschade als een koudemiddel lekkage niet wordt opgemerkt en uw installatie langzaam minder goed gaat presteren. U heeft dit vaak pas door als grote prestaties écht gevraagd worden, en dan kan het zomaar te laat zijn: Veel koudemiddel het milieu in en wellicht schade aan de componenten van uw installatie(s). Vervelend is ook dat u zonder een goed werkend systeem zit terwijl deze juist “nu” moet presteren!

Het goed uitvoeren van onderhoud, met een frequentie die aansluit op het gebruik en de omgeving, scheelt direct geld en spaart ons milieu.

Onderhoud is niet alleen het uitkloppen of uitzuigen van de filters. Onderhoud is een intensief onderdeel van ons vak wat wij graag jaarlijks(soms vaker) voor u komen uitvoeren. Zoals het hoort, met de juiste kennis, kunde en ervaring.

Calordelta Klimaattechniek biedt service op maat. Of u nu één “airco” heeft, of een volledige klimaatinstallatie. Wij bieden u altijd een passend abonnement aan voor alle merken, uitvoeringen, toepassingen en gebruiksintensiteit.

Alle abonnementen zijn uiteraard per kalenderjaar opzegbaar.

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@calordelta.nl, telefonisch op 0343-755024 of via ons contactformulier.