Stijlvol woonhuis in Doorn

Bij onze klant in Doorn was de vraag een zeer stille, zeer energiezuinige en zeer stijlvolle airco voor in de slaapkamer. Deze mocht nauwelijks inbreuk doen aan de landelijke, oud Engelse interieurstijl.

Dat kan maar 1 unit worden, de prachtige Onyx Black uitvoering van de absolute top lijn van Mitsubishi Electric, de Diamond. 3,5 kW koelvermogen met een EER van 4.27(A+++) en een COP van 5(A+++), technisch én esthetisch een absolute topmachine.

Mitsubishi Electric Diamond serie, Onyx Black
Stijlvol: de Mitsubishi Electric Diamond serie in Onyx Black uitvoering.
Mitsubishi Electric
Koelleidingen weggewerkt in zwarte leidingkoker.

Bedrijfsrestaurant Woerden

Voor een opdrachtgever in Leersum, hebben wij in een bedrijfsrestaurant in Woerden twee stuks Mitsubishi Heavy Industries cassette units mogen plaatsen. Aangezien het systeemplafond zwart is, hebben wij de cassette onder platen professioneel mat zwart laten spuiten zodat het een mooi geheel is geworden.

Woonhuis in Zeist

Voor een opdrachtgever in Zeist hebben wij een Multi-Split systeem mogen plaatsen met drie binnendelen. Om binnen de inbreuk zo klein als mogelijk te houden, zijn alle koelleidingen direct door de buitenmuur gebracht. Hierdoor zie je binnen geen andere zaken dan alleen het binnendeel. Er is, vanwege de donkere gevelsteen, gekozen voor zwart gootwerk. Waar de goot stopt, en de koelleidingen uit de goot komen, wordt nog een witte balustrade geplaatst door de opdrachtgever. Hierdoor is een en ander volledig aan het zicht onttrokken.

Woonhuis Druten

Voor een opdrachtgever in Druten, hebben wij twee installaties mogen maken: één in de slaapkamer op de Begane Grond en één op de verdieping t.b.v. de slaapkamers. Beide opstellingen zijn geheel trillingvrij gemonteerd.

Multi-Split systemen Maarsbergen

Voor een opdrachtgever in Maarsbergen plaatst Calordelta Klimaattechniek 2 Multi-Split systemen met in totaal 7 binnendelen. De opdrachtgever heeft ook gekozen voor een energiezuinig WTW systeem om te voorzien in de verse lucht behoefte van de nieuwe kantoren.

Luchtbehandeling

Calordelta Klimaattechniek heeft voor een opdrachtgever twee stuks DX inverter condensing units geplaatst op een DX blok. Deze machines zijn gevuld met het nieuwe koudemiddel R32. Dit koudemiddel heeft een CO2 equivalent van 675. Dat is ten opzichte van het voorgaande koudemiddel, R410A met een CO2 equivalent van 2088, een forse stap vooruit!

Overzicht 2 x DX inverter op LBK

Zutphen: Installatie in serre en atelier

Montage luxe Mitsubishi Heavy Industries ZXS-W binnendeel in de serre: Work in progress
Doorvoer voor koelleidingen en montage buitendeel t.b.v. serre: Work in progress
Afgemonteerd en werkend binnendeel in het atelier. Betreft een luxe ZXS-S van Mitsubishi Heavy Industries.
Afgemonteerd en werkend buitendeel t.b.v. het atelier. Opgesteld op BigFoot opstellingsbalken. Alleen het beste is goed genoeg!