Nieuwe portal bij Calordelta Klimaattechniek

Calordelta Klimaattechniek stapt over naar een andere leverancier voor het verwerken van de F-Gassen gerelateerde administratie. Dit doen wij om de administratieve druk welke rust op ons vakgebied, sterk te reduceren en maximaal te voldoen aan de geldende wetgeving binnen ons vakgebied.

Calordelta Klimaattechniek kiest voor Climapulse. Deze oplossing voldoet 100% aan de Nederlandse wetgeving en is voor gebruiker én klant overzichtelijker en intuïtiever.

Climapulse voert wijzigingen in wet- en regelgeving direct door. Hierdoor is een juiste verwerking van gegevens te allen tijde gegarandeerd.

Geen papieren werkbonnen, certificaten, druktesten, en logboeken meer. Alles wordt voor onze klanten overzichtelijk op het persoonlijke portal geplaatst en is voor de klant, en belanghebbende instanties, altijd in te zien. Wijzigingen worden real-time verwerkt.

Calordelta Klimaattechniek heeft veel vertrouwen in deze goed geautomatiseerde oplossing en kijkt uit naar een lange en prettige samenwerking met Climapulse NV.